אוכל

געגועי לאושפלאו

[מאת אבי שחם]

בית האוכל של עפרהבית האוכל של עפרה נסגר.
לאחר שנתיים וחצי של הפעלת בית האוכל, באו התלבטויות ארוכות לעניין המשך הפעילות. מצד אחד החוויה הנהדרת של הבישול וההכנה של האוכל הבוכרי שאנחנו כל-כך אוהבים, ההיכרות הישירה עם מאות מתושבי הישוב והישובים בסביבה, וההפתעות של "המשוגעים לדבר" שהגיעו מרחבי הארץ לטעום ולהתרשם, וחזרו שוב ושוב.
עובדי המפעלים בסביבה שקבעו את בית האוכל למשכנם הקבוע בשעות הצהריים.
החוויה הנעימה של המשפחות שבחרו בבית האוכל לחגוג את האירועים המשפחתיים שלהם.
ובמיוחד הילדים הצעירים מאוד, והצעירים פחות שטעמו, וחזרו ובאו לאכול את מוצרי הבית שלנו, ושימחו אותנו מאוד.

מאידך החשבון הכלכלי של היחס שבין ההשקעה הנדרשת ליצירה ושמירה על הרמה הגבוהה של איכות המוצר (וזה לא רק כסף, זה גם הרבה שעות עבודה) לבין התמורה. לבסוף קבלנו החלטה, ובעצב רב החלטנו לסגור.

אנחנו מבקשים להודות לכול הלקוחות / חברים שנתנו בנו את אמונם, ורכשו את המוצרים שלנו, בימי חול ובימי חג ומועד.
אנחנו מתנצלים על שאנחנו מאלצים אותם לחפש מקום אחר.

עפרה ואבי שחם. כרכור.

הראה עוד

14 thoughts on “געגועי לאושפלאו”

  1. שלום לכל המגיבות והמגיבים, והמון תודות על הפירגון. בעקבות התגובות על הסגירה של בית האוכל החלטתי להמשיך ולבשל בבית, עבור הזמנות שתתקבלנה – לפחות יומיים מראש. ניתן להשיג אותי בטלפון 04-6272240 ו/או 054-7684345. תודה. עפרה שחם.

  2. גמנחנו מתעצבים.
    הילדים כ"כ אהבו להגיע מדיי פעם ולצאת עם מאפים עם מילויים מעניינים, ולקבל את כל ההסברים, להרים את כל המכסים ולרחרח…

  3. הי, סילאן וגבי ואני וגם אמא שלי שעברה לכאן ושמחה לגלות אתכם פה – כולנו מאד מצטערים לשמוע שסגרתם, ומתגעגעים אליכם. הרבה אהבה ותודה על רגעים יפים וטעימים

  4. חבל , זה מבאס ..
    אבל אני כבר מצאתי פתרון ואני ממליצה גם לכם ..
    למי שאוהב אוכל ביתיי מוזמנים לפנות .. 0503390768
    נורא טעים וממליצה כדיי לנסות
    מאכלים לדוגמא : מאכל קווקזי , דושפרה מאוד מאוד טעים .

  5. חבל וצר מאוד
    כששיפצנו את ביתנו כשנולדה תינוקת כשהגיעו אורחים וכשסתם בא לנו דושפרא
    היינו מגיעים ונהנים מאוד מהשרות האדיב ההסברים והאוכל
    אנשים מקסימים תמיד מחייכים ההורים והבת , תענוג היה לאכול וחבל מאוד שנגמר ,אני שואלת את עצמי בכל פעם כשנתקלת בעסק אוכל משפחתי מקומי כמה זמן הוא יוכל לשרוד
    כי גם אני ששמחה לפרגן לעסקים מקומיים ולאכול אצל כולם(ושונאת לבשל ), יודעת שיש מגבלה (כלכלית בלבד..) לכמה פעמים בשבוע אפשר לאכול בחוץ?
    בעסה שאנחנו לא עשירים .
    בהצלחה במה שתעברו לעשות
    השארתם טעם טוב של בצל מטוגן בשר ובצק דק ופריך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close