אוכלאמנות ועיצובילדיםסדנאות, קורסים, חוגים

מהאפריטיף ועד הקרם ברולה

מהאפריטיף ועד הקרם ברולה
סדנאות בישול צרפתי עם סטפני הררי בכרכור

סדנאות הבישול שלי מתאימות לכל חובבי המטבח הצרפתי.
במהלכן תוכלו "לטייל" בצרפת. תגלו בה אזורים שונים ותגלו את המסורות הקולינריות שלהם. תלמדו מיומנויות בישול שונות על מתכוניהן הרבים ותעשירו את ארוחות החג שלכם בתפריט צרפתי מיוחד.
סביב כוס קפה, נתחיל את השיעור בהכרת התבשילים שנבשל יחד,
המקור שלהם, ההיסטוריה והייחוד הקולינרי שלהם. נעטה סינרים ונתחיל לבשל יחד.

במהלך השיעור תכירו טכניקות בישול וטיפים שיעזרו לכם להתמודד בהצלחה ולהתגבר על קשיים כשתפגשו ב"משהו לא מוכר" או במתכונים מסתוריים כאלה או אחרים. אתם תוזמנו גם ללמוד על המרכיבים השונים של המתכונים, מה לקנות ואיך. יותר מכל, נעצים ונחזק את הידע והניסיון שלנו דרך הבישול ודרך ההבנה והיישום של הטכניקות החדשות שנלמד.

השיעור מתקיים באווירה ידידותית, אנחנו חולקים, מחליפים מידע ולומדים האחד מניסיונו של השני.
בסופו של כל שיעור, אנו עורכים את השולחן ומתיישבים לטעום ביחד את אשר בישלנו. אנחנו מחליפים דעות על התבשילים והמאפים וכך מעשירים את הידע שלנו ואת טעמנו.

תכנית הסדנאות הקרובות:

למבוגרים:
קורס בישול צרפתי בן 6 מפגשים
יתקיים בימי רביעי בבוקר וימשך כ -3 שעות בכל פעם, מ 12 – 9, במטבחי הנעים והמצויד ברח' הנבטים 7, כרכור.
הקורס הבא יפתח ביום רביעי ה 23 למרץ, וימשך בששת השבועות הבאים- 30/03 , 06/04, 13/04, 27/04, עד יום רביעי ה4 למאי.
עלות הקורס 1080 שח' לכל ששת המפגשים.
מספר המקומות מוגבל לשישה משתתפים. תפריט הקורס בבלוג >>

"יום שישי? מבשלים צרפתי!" – סדנה חודשית
מפגש חוויתי, אחד לחודש נתנסה בבישול מאכלים צרפתים מאזורים שונים בצרפת או לפי נושא.
הסדנאות מתקיימות בימי שישי בבוקר אחת לחודש בן 9.30-12.30, במטבח שלי בכרכור.
התאריכים הקרובים:
יום שישי 25/03 – קרם ומוס
יום שיש 08/04 – בישול לחג: פסח
יום שיש 13/05 – טארטים
עלות : 180 ₪ למשתתף כולל חומרים
הרשמה מראש – מספר המקומות מוגבל ל 6 משתתפים.
כל התפריט בבלוג >>

לילדים ונוער:

חוג בישול לנוער
חוג חוויתי, מקצועי וצבעוני בו מבשלים בסגנון צרפתי תוך שימת דגש על יצירתיות ,גיוון ואיזון נכון בין המאכלים, לפי מיטב המסורת האירופאית. החוג בונה את תחושת העצמאות והביטחון במטבח, ומאפשר גישה פשוטה וזורמת למיומנויות הבישול.

בחוג מבשלים באופן עצמאי במטבח: לומדים להבין מתכונים, לבחור את המצרכים הרצויים ,נפנים כללים בסיסיים של בישול ואפייה. מעבר להכל מזמינים אותכם להיות יצירתיים וליצור מגוון של מתכונים חדשים בעצמכם.
המפגשים שלנו אינטימי וימנה כארבע/ה משתתפים לכל היותר.
החוג מיועד לגילאי 12-16 ומתקיים בימי רביעי בן 17-19 בכרכור.

סדנאות בישול לילדים בחופש
הסדנה מתאימה לילדים בגילאי 9-12
עלות : 100 ₪ למשתתף כולל חומרים
הרשמה מראש – מספר המקומות מוגבל ל 6 משתתפים

הסדנא הקרובה בחופש פורים:
יום ראשון 20/03 בין 10-12.30 – טארט תותים עם קרם "פטיסיאר".

ניתן גם להזמין סדנת בישול לארועים מיוחדים
כמו ימי הולדת, ימי נישואין, בת מצווה וארועים במקום העבודה. השעורים יעוצבו במיוחד לפי תקציבכם והעדפותיכם האישיות.

למידע נוסף ולהשרמה אנא צרו קשר עמי: סטפני הררי, טל': 052-6426654 | אימייל | בלוג >>

תגיות
הראה עוד

2 thoughts on “מהאפריטיף ועד הקרם ברולה”

כתיבת תגובה

Close