התפתחות האתרוידאוטורים אישייםכלליכתיבה פרטיתמציאותסביבה וקהילהשיטוטים

ג'ונגל של חובייזות

[רותם פיק]

בוקר אחד, בדרכי חזרה מהעבודה, כן אכן משפט המעורר כמה סימני שאלה, אני פונה ימינה ברחוב האורנים, כדאי להתחמק מהפקקים, ומוצא את עצמי עוצר את האוטו ממש על יד ג’ונגל של חובייזות קצת צפונה לאיפה שהיה השיקשוק.

טוב אז יצאתי וקטפתי לי כמה עלים טריים וצעירים המטרה להכין קציצות חובייזה אכן הדבר הטעים בעולם…

והרי לכם בקיצור רב המתכון מתוך "לבשל מחוץ לקופסא" סרטון ביוטיוב.

חולטים את העלים השטופים היטב בערך כרבע שעה במים רותחים (זורקים את העלים אל תוך המים הרותחים) הם מתרככים מאוד והופכים מתקתקים.
שופכים את העלים אל מסננת, ונותנים למים לרדת.
בנתיים מטגנים בצל על מחבת עד שהוא "נהיה שקוף" ורך.
כשהעלים התקררו קצת סוחטים אותם כמה שאפשר. וקוצצים אותם, קיצוץ אחד… כאילו עוברים פעם אחת עם הסכין על כל החבילה של העלים הסחוטים. כמו לפרוס לחם לפרוסות (לא קטן מידי). מעבירים לכלי.
מוסיפים את הבצל, מוסיפים את הלבן של הלחם, לשים היטב (כבר עכשיו התערובות טעימה מאוד), יוצרים לקציצות, ומטגנים על מחבת, לא בשמן עמוק, 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
אפשר לאכול עם רוטב של עגבניות שרי נפלא, כל הקרדיט לסרטון הבא.

"לבשל מחוץ לקופסא"


שלכם רותם.

תגיות
הראה עוד

1 thought on “ג'ונגל של חובייזות”

כתיבת תגובה

שווה לראות גם

Close
Close