אוכליוזמות חופשיותנשיםסדנאות, קורסים, חוגים
מלכת הבירה
שלום קוראים לי נעמה ואני מלכת הבירה.
אני גרה בכרכור ואני מבשלת בירה בבית. הכל התחיל לפני פחות משנה. הלכתי לקורס בישול בירה…הייתי סקפטית, לא מאוד נלהבת, לא כל כך אהבתי בירה אבל זה היה חדשני וזה היה קצר-מועד וזה היה ממש קרוב למקום העבודה.
תארו לכם, לגמור ת'עבודה ולרדת לפאב הקרוב ללמוד לבשל בירה.. מגניב.
נשארתי מרוחקת עד שטעמנו את הבירה שבישלנו בקורס. אופס! זה היה טעים. זה היה מאוד טעים. לא הכרתי טעמים כאלה בבירה עד אז…
רמת הקשב עלתה, נכנסנו לפוקוס במשפחה והתחלנו לבשל בבית. וגם בבית זה יצא מאוד טעים..
די מהר הבנו שאנחנו לא מבינים כלום בבירה ושזה עולם מאוד מאוד גדול. חיפשנו ללמוד יותר ולא היה כמעט איפה ומה. מצאתי סדנת טעימה מודרכת והלכנו לטעום. בסדנא, בין בירה אחת לשניה, הבנתי שזה ממש "בייבי", שזה תחום מקסים, מעניין, קליל וכייפי שאפשר לפתח אותו.
באותה תקופה עבדתי במקום עבודה שהיה כל כולו הדרכה הדרכה הדרכה. הרי זה שילוב מעולה!
שמנו בסיר גדול 1 הדרכה עם 1 בירה, הוספנו נסיעה קצרה ללונדון לקורס טעימות רק כדי לוודא שלא פיספסנו דבר ויצא "מלכת הבירה". והנה מה שאני מציעה:
סדנאות טעימת בירה מודרכות משגעות
עם בירות בינלאומיות שנבחרו בקפידה, מלווה במצגת פלאשית מהממת, סרטונים, חידון ומתנות.
הסדנאות מיועדות לחוגי בית או למקומות עבודה.
יומולדת בירה
בבית עם חברים או במסעדה בחדר פרטי מלווה בארוחה. אפשר לרכוש שובר מתנה כזה לזוג.
(וזה גם קלאסי לגברים, שאף פעם לא יודעים מה לתת להם ליומולדת..)
סדנת בישול בירה אצלכם בבית משולבת בסדנת טעימה מודרכת
סדנה שתשאיר בידיכם 50 בקבוקים שעשיתם לבד! אפשר להזמין כמה חברים ולבשל ביחד.
סדנת "משחקי בירה" לחובבי השעשועים והשטויות..
לקבוצות שצריכות להתגבש קצת ולעשות כיף. ובין לבין, קצת סיפורים על מה זה בכלל בירה
והכל כמובן תוך כדי טעימה של סגנונות בירה שונים ומעניינים.
וכמובן, רק למי שגר קרוב – בירה ביתית טעימה מאוד!
אפשר להתקשר אלי ולבוא לקנות כמה בקבוקים, סתם לאמצע השבוע, או כשבאים חברים או לארועים קטנים
(אם יש לכם ארוע תנו לי התראה של 3 שבועות, כדי לוודא שיהיה מספיק לכולם).
אני רוצה להזמין אתכם להיכנס לאתר שלי: www.queenbira.co.il ולהרשם שם לניוזלטר בנושא בירה שיוצא אחת לחודש. עדכונים תוססים תוכלו למצוא גם בדף מלכת הבירה בפייסבוק.
ביום שישי הקרוב – 1/7 – סדנא ייחודית של בישול בירה (כל התהליך: מהסיר ועד הבקבוק)
משולבת בסדנת טעימות בירה מודרכת.
הסדנא תתקיים ביקב אגמון, בצומת שער מנשה משעה 09:30 עד 13:30.
תצאו שמחים (זה בטוח) ובידיכם בקבוקי בירה שהכנתם לבד!!
תתקשרו להרשמה : 057-4222456 או שלחו מייל.
אז שתו לחיים!
[צילום: חגית מור]
אין בירות בעולם
אלופה,,לא פחות,,:)
ופאב זה רעיון מצויין.
תודה, 🙂 .פאב זה רעיון מגניב…אולי יום אחד נפתח….
מלהיב! מתי תפתחי פאב שכונתי בפ"ח?