השימושון

רצועות גזר לשבת

מאת: ורד לב

ככה סתם, מתכון שהכנתי אתמול ויצא ממש מוצלח. רציתי לספר לכם…

חומרים
4 גזרים חתוכים לרצועות
שמן זית
1/2 כפית כורכום
1 כף דבש
2 כפות חומץ בן יין לבן/ אורז
מעט מלח עשבים (או מלח רגיל למי שאין)
מעט קנמון טחון
מעט ציפורן טחונה
מעט צ'ילי טחון

אופן ההכנה
בשמן הזית מטגנים מעט את רצועות הגזר, כך שהן "משתמנות" מכל הצדדים.
מוסיפים את הכורכום והדבש ומערבבים. נותנים לגזר להתקרמל מעט ( 2-3 דקות תו"כ ערבוב) ואז מוסיפים את החומץ לכ 1/2 דקה ואז מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

אפשר להגיש את רצועות הגזר כמנת פתיחה, כנשנוש, או כמנת צד. טעמם דומיננטי ומיוחד.

תהנו!

————————————————————————————–
ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2. עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך. מקיימת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד). מנהלת פורומים בנושאים הבאים : "נטורופתיה למשפחה, הריון בראי הרפואה המשלימה וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו. ליצירת קשר: 052-8527755 ובאימייל.

הראה עוד

כתיבת תגובה

שווה לראות גם

Close
Close